DOBRODOŠLI

Dobrodošli u kamp odmorište Marni, prostranu prirodnu oazu na samom ulazu u grad Zadar, u potpunosti prilagođenu smještaju kampera i uređenu u tradicionalnom mediteranskom stilu. Ljubitelji prirode i dalmatinskog šarma ovdje mogu naći udoban smještaj za kraći odmor na svom putovanju po prekrasnoj Zadarskoj županiji.


RADNO VRIJEME

CAMPER STOP MARNI otvoren je od početka TRAVNJA do kraja RUJNA

 

ILI NAS NAZOVITE na ++385 (0)91 6219 303


LOKACIJA

Novootvoreno kamp odmorište Marni prostire se na 3.500 m2, a smješteno je na neposrednom ulazu u povijesni grad Zadar, u mjestu Murvica u pravcu zaseoka Baričevići u blizini Jadranske magistrale (D8).

OPIS ODMORIŠTA

Gostima je na raspolaganju 36 kamp mjesta, svako s priključkom za struju i vodu. Sanitarni blok se sastoji od ženskog i muškog wc-a, tuš kabine posebno za žene i muškarce, kabine za pražnjenje prenosivih kemijskih zahoda, prostora za pražnjenje kemijskih zahoda direktno iz vozila, vanjskih umivaonik i praonice rublja. Za goste je uređena velika piknik zona sa sudoperom, kaminom i krušnom peći, te stolovima i klupama. Vanjski bazen će uskoro biti u funkciji. WI FI Internet je za goste besplatan, a odmorište je osvjetljeno i pod video nadzorom.

More Info

ATRAKCIJE U BLIZINI

Upoznajte Zadarsku regiju, jednu od najraznolikijih hrvatskih regija koja privlači posjetitelje svojom posebnošću i jedinstvenim atrakcijama. Krenite u istraživanje upravo iz srca regije - Zadra, grada koji je prema riječima bizantskog cara i putopisca Konstantina Porfirogeneta stariji od Rima, a danas je jedan od značajnijih turističkih centara u Hrvatskoj.

More Info